Ar jus kapcha zmoniu tipas? suzinokite apie tai http://jieskot-saves.ucoz.ru/blog/2009-03-28-45
Jums prireiks:
4-6 puodelių vandens
1/4 puodelio susmulkintų morkų
1/4 puodelio supjaustytų salierų
1/2 puodelio supjaustytų žalumynų (tamsiai žalių)
6-8 juodųjų pipirų grūdelių
1-2 plonų šviežio imbiero griežinėlių
1 arb. šaukštelio kmynų sėklų
1/4 arb. šaukštelio kurkumos
1/2 arb. šaukštelio akmens druskos (nebūtinai)
Visas
sudėtines dalis sudėkite į didelį puodą ir užvirkite. Sumažinkite ugnį
ir lėtai virinkite 60-90 minučių. Nuimkite nuo ugnies. Samčio nugarine puse sutrinkite daržoves (spausdami jas prie puodo sienelių). Perkoškite ir pašalinkite tirščius. Valgykite šiltą.