|
Viso onlain 1 Sveciu 1 Vartotoju 0 |
|
Bananų chalva
1/2 arb. šaukštelio sumalto muškato 1 valg. šaukštas ghi (išgryninto sviesto) 3 vidutinio dydžio prinokę bananai, nul
...
Skaityti toliau
|
"Stebuklingieji" prieskoniai Egzotiškos
prieskonių spalvos ir svaiginantys jų aromatai paprasčiausią patiekalą
gali paversti nuostabia švente akims, nosiai ir liežuviui. Negana to,
dauguma prieskonių turi gydomųjų savybių. Ajurveda jau tūkstančius metų
šlovina prieskonius kaip "stebuklingą maistą". Priekoniai yra daugelio
augalinių ajurvedinių vaistų komponentai. Jus gydantis ajurvedos
specialistas greičiausiai rekomenduos į savo mitybą įtraukti tam tikrus
prieskonius ar vartoti natūralius augalinius papildus. Imunitetą gerinant
...
Skaityti toliau
|
Indiškas pavadinimas: Odan Ajurvedinės savybės: Skonis: saldus (madhur)
...
Skaityti toliau
|
Širdį stiprinantis
prieskonių mišinys
- 1 dalis
maltos kurkumos (ilgosios ciberžolės)
- 2 dalys
maltų kmynų
- 3 dalys
maltos kalendros
- 4
...
Skaityti toliau
|
3-4 porcijos
- 4 valg.
šaukštai ghi
- 1,5 - 2 kg
panyro (šviežio naminio sūrio). Jo gaminimo receptą rasite mūsų receptų
skyrelyje
...
Skaityti toliau
|
Vartojimas: kasdien 3-4 kartus (tarp valgymų)
sukramtykite ¼ arb. šaukštelio sėklų.
Kodėl: Didina virškinimo ugnį.
...
Skaityti toliau
|
Komponentai:
- 1 - 1/2
puodelio kviečių miltų (tamsių)
- 1 - 1/2
puodelio kukurūzų miltų
- 2 arbatiniai
šaukšteli
...
Skaityti toliau
|
|
|
|
« Geguze 2024 » | Pir | An | Tr | Ke | Pe | Se | Sek | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Musu draugai
88x31.lt
Lankytojai.lt - Reklamos mainų sistema
120x60.lt
468x60.lt
|