//jieskot-saves.ucoz.ru/langascopy.jpg


Kategorijos
vegetariniai receptai [27]
vegetariniu gerimu receptai [3]
Vegetariniai tortai [1]
Prieskoniai ir ju savybes [10]
Vegetariniai Desertai [7]
vegetarine Duona [1]
Zmoniu tipai pagal ayurveda [1]
Dvasines praktikos [1]


Informacija


Kas jus labiausiai domina
Isviso atsakymu: 133



Viso onlain 1
Sveciu 1
Vartotoju 0

Titulinis » 2009 » Kovas » 28 » Kokoso – mėtų dalas (lęšių sriuba)
Kokoso – mėtų dalas (lęšių sriuba)
17:36
  Siųsti E-paštu
Image


  • 1-1/2 puodelio mung dalo (geltonųjų lęšių)
  • 1 valg. šaukštas ghi
  • 2 arb. šaukšteliai pita došą subalansuojančių prieskonių (kalendra, pankolis, imbieras, kurkuma, cinamonas, kmynai, kardamonas, arba kai kurie iš jų)
  • 2 valgomi. šaukštai kokoso drožlių
  • 4 puodeliai vandens
  • 4 mėtų lapai (supjaustyti)
  • 2 valg. šaukštai jogurto
  • druska
  1. Pakaitinkite ghi ir jame kepinkite pita prieskonius apie 30 sek. Sudėkite kokoso drožles ir kepinkite kol pasklis aromatas. Supilkite dalą ir vandenį, užvirkite, sumažinkite ugnį ir virinkite ant nedidelės ugnies 40 min..
  2. Baigę virti isjungkite ugnį sudėkite mėtų lapus, jogurtą bei druską!
Категория: vegetariniai receptai | Perziuru: 1182 | Idejo: jieskot-saves |Reitingas: 0.0/0 |
is viso komentaru: 0

Имя *:
Email *:
Код *:






«  Kovas 2009  »
Pir An Tr Ke Pe Se Sek
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Musu draugai




88x31.lt




Lankytojai.lt - Reklamos mainų sistema
120x60.lt
468x60.lt

Copyright MyCorp © 2025
Сайт управляется системой uCoz