//jieskot-saves.ucoz.ru/langascopy.jpg


Kategorijos
vegetariniai receptai [27]
vegetariniu gerimu receptai [3]
Vegetariniai tortai [1]
Prieskoniai ir ju savybes [10]
Vegetariniai Desertai [7]
vegetarine Duona [1]
Zmoniu tipai pagal ayurveda [1]
Dvasines praktikos [1]


Informacija


Kas jus labiausiai domina
Isviso atsakymu: 133



Viso onlain 1
Sveciu 1
Vartotoju 0

Titulinis » 2009 » Kovas » 28
  Siųsti E-paštu
Image





Jogurtas tobulai tinka prie aštrių patiekalų (kario ir kt)

  • 1 puodelis natūralaus jogurto
  • 1/2 agurko / supjaustyto kubeliais arba sutarkuoto
  • 1/2 raudo ... Skaityti toliau
Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1379 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image
Ar jus vata tipo zmogus?suzinokite apie tai daugiau
http://jieskot-saves.ucoz.ru/blog/2009-03-28-45

Jums reikės:
·    ... Skaityti toliau
Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1702 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
ImageJums prireiks:
·    1 puodelio virtų birių Basmati ryžių
·    1/2 puodelio tarkuoto ar smulkiai pjaustyto agurko
·    1/2 puodelio &nbs ... Skaityti toliau
Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1733 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image 

Ajurvedinio maisto gaminimo pagrindai

Gyd. Partap Chauhan

... Skaityti toliau

Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 2993 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(1)

Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1423 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

Kategorija: Prieskoniai ir ju savybes | Perziuru: 1317 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

Kategorija: Prieskoniai ir ju savybes | Perziuru: 2761 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

Kategorija: Prieskoniai ir ju savybes | Perziuru: 1410 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)



Siųsti E-paštu
Image
Ar jus kapcha zmoniu tipas? suzinokite apie tai
http://jieskot-saves.ucoz.ru/blog/2009-03-28-45

Jums prireiks:
< ... Skaityti toliau
Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1436 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

Kategorija: Vegetariniai Desertai | Perziuru: 1512 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image

Ghi

G ... Skaityti toliau

Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1427 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

Prigimties tipo testas pagal Ajurvedą
2009-01-26 09:51

Pagal Ajurvedą, pirmoji savęs ir kitų gydymo sąlyga yra trijų došų supratimas ir įvertinimas, nes kiekvieno žmogaus sandarą nulemia jam būdingas došų derinys. Kiekviename skirtingu laipsniu pasireiškia Vata, Pita ir Kapa. Bet daugumos žmonių sandaroje dominuoja viena šių biologinių energijų (pagrindinė doša). Esant natūraliai (normaliai) organizmo būklei, došų funkcijos tarpusavyje dera, todėl palaikoma gera sveikata. Šiuo atveju došos maitina, stiprina ir palaiko kūną, apsaugodamos jį nuo ligos. Esant nenatūraliai (nenormaliai) būklei, došos yra sutrikdytos arba praradusios pusiausvyrą, todėl sukelia daugybę sutrikimų. Kviečiame ir Jus nusistatyti savo došą ir pažinti save.

... Skaityti toliau

Kategorija: Zmoniu tipai pagal ayurveda | Perziuru: 3477 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

 
Siųsti E-paštu
Image

Kas yra vata? ... Skaityti toliau
Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1278 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image

Šis patiekalas tikrai skanus ir daug paprastesnis nei galvojate. Jam pagaminti prireiks:

* 2 puodelių geltonųjų dalo lęšių (mung dalo), jo jau galima įsigyti ir Lietuvoje. Jei napvyks ... Skaityti toliau

Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1959 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image

Botaninis pavadinimas                  ... Skaityti toliau

Kategorija: vegetariniu gerimu receptai | Perziuru: 1168 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image

Botaninis pavadinimas                  ... Skaityti toliau

Kategorija: Prieskoniai ir ju savybes | Perziuru: 1170 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image
Populiarus pietų Indijos saldumynas.
  • 0,5 kg morkų
  • 100 gr nesūdyto sviesto, arba geriau ghi
  • Puodelis cukraus (maždaug 170 gr), geriausia neraf ... Skaityti toliau
Kategorija: Vegetariniai Desertai | Perziuru: 1305 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

 
Pasigaminti ghi  nesunku, tačiau tam reikia laiko. Kad ištirpintas sviestas įgautų saldoką riešutų prieskonį, jis ilgai kaitinamas ant silpnos ugnies, kol vanduo visiškai išgaruoja, o pieno tirščiai atsiskyrę iškyla i paviršių, palikdami skaidrų gintaro spalvos ghi.
... Skaityti toliau
Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1371 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image
Vienas paprasciausiu receptų, o taip pat vienas populiariausių....
  • 1 puodelis įvairių džiovintų vaisių (ypač puikus derinys: datulės, razinos, abrikosai ir figos)
  • ... Skaityti toliau
Kategorija: Vegetariniai Desertai | Perziuru: 1899 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image

Bananų chalva

1/2 arb. šaukštelio sumalto muškato
1 valg. šaukštas ghi (išgryninto sviesto)
3 vidutinio dydžio prinokę bananai, nul ... Skaityti toliau

Kategorija: Vegetariniai Desertai | Perziuru: 1704 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1532 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

 
Image

"Stebuklingieji" prieskoniai

Egzotiškos prieskonių spalvos ir svaiginantys jų aromatai paprasčiausią patiekalą gali paversti nuostabia švente akims, nosiai ir liežuviui. Negana to, dauguma prieskonių turi gydomųjų savybių. Ajurveda jau tūkstančius metų šlovina prieskonius kaip "stebuklingą maistą". Priekoniai yra daugelio augalinių ajurvedinių vaistų komponentai. Jus gydantis ajurvedos specialistas greičiausiai rekomenduos į savo mitybą įtraukti tam tikrus prieskonius ar vartoti  natūralius augalinius papildus.

Imunitetą gerinant ... Skaityti toliau

Kategorija: Prieskoniai ir ju savybes | Perziuru: 1191 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image


Indiškas pavadinimas: Odan

Ajurvedinės savybės:

Skonis: saldus (madhur)

... Skaityti toliau

Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 2175 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image

Širdį stiprinantis prieskonių mišinys

  • 1 dalis maltos kurkumos (ilgosios ciberžolės)
  • 2 dalys maltų kmynų
  • 3 dalys maltos kalendros
  • 4 ... Skaityti toliau
Kategorija: Prieskoniai ir ju savybes | Perziuru: 1255 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image


3-4 porcijos

  • 4 valg. šaukštai ghi
  • 1,5 - 2 kg panyro (šviežio naminio sūrio). Jo gaminimo receptą rasite mūsų receptų skyrelyje ... Skaityti toliau
Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1278 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

Kategorija: vegetariniu gerimu receptai | Perziuru: 1683 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 5.0/1 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image

 

Indiškas pavadinimas: Rasala

Ajurvedinės ... Skaityti toliau

Kategorija: Vegetariniai Desertai | Perziuru: 1369 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image


Vartojimas: kasdien 3-4 kartus (tarp valgymų) sukramtykite ¼ arb. šaukštelio  sėklų.

Kodėl: Didina virškinimo ugnį. ... Skaityti toliau

Kategorija: Prieskoniai ir ju savybes | Perziuru: 1264 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image

 

Komponentai:

  • 1 - 1/2 puodelio kviečių miltų (tamsių)
  • 1 - 1/2 puodelio kukurūzų miltų
  • 2 arbatiniai šaukšteli ... Skaityti toliau
Kategorija: vegetarine Duona | Perziuru: 2078 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image

(8 porcijos)


... Skaityti toliau

Kategorija: Vegetariniai Desertai | Perziuru: 1285 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

Kategorija: Prieskoniai ir ju savybes | Perziuru: 1199 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image


  • 1-1/2 puodelio mung dalo (geltonųjų lęšių)
  • 1 valg. šaukštas ghi
  • 2 arb. šaukšteliai pita došą subalansuojančių prieskonių (kalendr ... Skaityti toliau
Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1181 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image


Indijos virtuvėje ir ayurvedoje dažnai vartojamas prieskonis ( ... Skaityti toliau

Kategorija: Prieskoniai ir ju savybes | Perziuru: 1184 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

ImageJums reikia


Pieno 1 litras

Saldinto kondensuoto pieno 1 skardinė
Cukraus ½ puodelio

Saldžių apelsinų (clementine ar mandarininių) 7 - 8. Galima taip pat vartoti konservuotus apelsinus.

Kaip gaminti

Nulupkite apelsinus ir padalinkite skiltelėmis. Nuo kiekvienos skiltelės nuimkite baltus "siūlus" ir permatomą plėvelę, supjaustykite gabalėliais.

Image

Užvirinkite pieną giliame inde. Supilkite kondensuotą pieną ir virind ... Skaityti toliau

Kategorija: Vegetariniai Desertai | Perziuru: 1206 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image

Ingredientai:

 

2 puodeliai daržovių supjaustytų dideliais gabalėliais

(žaliųjų paprikų, kalafiorų, bulvių (jas reikia p ... Skaityti toliau

Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1227 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image

Indiškas pavadinimas: Palak

 

Ajurvedinės špinatų savybės:

... Skaityti toliau
Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1305 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image

Sudėtinės dalys:

4 dideli pomidorai įdarymui

2 puodeliai nuluptų ir smulkiais kubeliais (0,5 cm) supjaustytų bulvių

2 valg. šaukštai ghi (jei neturite, tiks ir aliejus)

... Skaityti toliau
Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1209 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image

Sudėtinės dalys tešlai:

1 puodelis miltų
vanduo tešlos užminkymui
2 valg. šaukštai aliejaus
Truputis druskos
¼ arb. šaukštelio Ajwain - indiškas prieskonis, primenant ... Skaityti toliau

Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1275 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

  Siųsti E-paštu
Image

1 kopūstas (supjaustytas labai smulkiai)

3 didelės bulvės (supjaustytos 1,25cm kubeliais)

... Skaityti toliau

Perziuru: 1299 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1117 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0

Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1117 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)



Siųsti E-paštu
Image

Keturiems:
4 puodeliai virtų birių ryžių,
1 ½ puodelio brokolių žiedynėlių,
1 vidutinio dydžio morka (supjaustyta griežinėliais),
1 ryšelis špinatų (supjaustytų),
2 viduti ... Skaityti toliau

Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1512 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

Kategorija: Prieskoniai ir ju savybes | Perziuru: 1301 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

Kategorija: Vegetariniai tortai | Perziuru: 2605 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1276 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(1)

Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1171 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

Kategorija: vegetariniu gerimu receptai | Perziuru: 1360 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 2475 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1755 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 1159 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)

http://static.diary.ru/userdir/1/5/8/1/158191/17339159.jpg

Paruosiant kulinarini recepta kiaušiniu produkta galima pakeisti:

1 kiaušinis = 2 šaukštai pieno + 1 / 2 valg saukstai citrinų sulčių + 1 / 2 valgomi saukstai.  sodos

1 kiaušinis = 2 šaukšt ... Skaityti toliau

Kategorija: vegetariniai receptai | Perziuru: 2319 | Idejo: jieskot-saves | Data: 28.03.2009 | Reitingas: 0.0/0 | Komentarai(0)







«  Kovas 2009  »
Pir An Tr Ke Pe Se Sek
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Musu draugai




88x31.lt




Lankytojai.lt - Reklamos mainų sistema
120x60.lt
468x60.lt

Copyright MyCorp © 2025
Сайт управляется системой uCoz